Nekoliko reči o nama

Preduzeće DIPAR je osnovano 1992 godine i od samog početka se pojavljuje kao generalni zastupnik i distributer kompanija iz Nemačke i Austrije.

Čime se bavimo?

Glavna orjentacija jeste plasman roba ino principala na naše tržište koje se koriste u vodoprivredi,energetici, rudarstvu, građevinarstvu kao i u ostalim granama privrede.
Spisak korisnika opreme naših principala možete videti u referenc listi.

Šta nas čini drugačijim od drugih?

Naše iskustvo, tehnička opremljenost, obezbeđen servis opreme kako u garantnom tako i vangarantnom roku u našoj sferi poslovanja omogućava našim klijentima najkvalitetniju uslugu.

Proizvodimo

Privredno društvo DIPAR D.O.O. iz Beograda i privredno društvo COMPACT PROFESSIONAL D.O.O. iz Aranđelovca ( www.compact.rs ) proizvode PVC bunarske filterske cevi sa kvarcnom oblogom i PVC bunarske filterske cevi obložene PP sitom po tehnologiji i licenci firme GWE PUMPENBOESE SBF HAGUSTA iz Nemačke.
Proizvodi za izradu bunarske konstrukcije postavljaju najviše standarde u pogledu kvaliteta i moraju se konstruisati tako da odgovaraju specijalnim zahtevima na polju izrade bunarske konstrukcije i da u isto vreme smanje troškove izrade bunara. Karakteristike PVC materijala predstavljaju idealan preduslov za izradu bunarske konstrukcije.
PVC bunarske cevi su potpuno nekorodirajuće, jednostavne su za upotrebu i spajanje, a u isto vreme su male težine i pre svega dovoljno čvrste.
Neograničeni vek trajanja PVC materijala daje visok stepen uštede pri izradi bunarske konstrukcije.
Kontrola kvaliteta, pri izradi jedne bunarske konstrukcije, počinje od kriterijuma izbora dobavljača repromaterijala i korišćenih aditiva. Stoga je odabir dobavljača veoma rigorozan.
Posebno ističemo važnost ove teme jer neodgovarajuća količina komponenata ili jedinjenja može da ne zadovolji postojeće standarde.
Dokaz kvaliteta se nastavlja kroz ispitivanja karakteristika materijala kao što su: modul elastičnosti, čvrstoća na udar po Šarpiju, gustina, zatezna čvrstoća, otpornost na udar i tačka omekšavanja po Vikatu.
partner_carusel1
partner_carusel3
partner_carusel4
partner_carusel5f